Ingredients:
Un filet de la cua del salmó net d'espines
20 grams de sucre
Anet
Sal gruixuda per forn jo n'he fet servir al voltant de 2 Kg
1) Netegem bé el salmó i ens asseurem que no te cap espina
2) Posem un llit de sal i el salmó a sobre amb la pell a sota
3) Repartim el sucre per sobre el salmó i l'anet per sobre el sucre
4) Tapem el salmó amb una bona capa de sal i ho emboliquem amb film i ho posem a la nevera
5) Deixem entre 24 i 36 hores amb un pes sobre el salmó (1 brik de litre es ideal)
6) Netegem sota l'aixeta per eliminar les restes de sal
7) Cobrim amb una capa fina d'oli i el mantenim untat d'oli perque no s'assequi
8) tallar a fines lamines amb un ganivet llarg i disfruteu-lo
Espero que us agradi, veureu que es molt fàcil!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada