dilluns, 12 d’octubre del 2015

Salmó marinat


Anar al mercadona, es sinònim de trobar-se salmons a la peixateria, grans i macos, aquesta vegada no me'n vaig poder estar i en vaig comprar mig (la part de baix) obert per la meitat i una meitat la vaig fer servir per aquesta recepta.

Ingredients:

Un filet de la cua del salmó net d'espines
20 grams de sucre
Anet
Sal gruixuda per forn jo n'he fet servir al voltant de 2 Kg

1) Netegem bé el salmó i ens asseurem que no te cap espina
2) Posem un llit de sal i el salmó a sobre amb la pell a sota



3) Repartim el sucre per sobre el salmó i l'anet per sobre el sucre


4) Tapem el salmó amb una bona capa de sal i ho emboliquem amb film i ho posem a la nevera


5) Deixem entre 24 i 36 hores amb un pes sobre el salmó (1 brik de litre es ideal)
6) Netegem sota l'aixeta per eliminar les restes de sal


7) Cobrim amb una capa fina d'oli i el mantenim untat d'oli perque no s'assequi



8) tallar a fines lamines amb un ganivet llarg i disfruteu-lo

Espero que us agradi, veureu que es molt fàcil!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada