divendres, 18 de setembre del 2015

Pastis de formatge


Diumenge al matí i tens convidats a l'hora de dinar, has preparat entrants, primer i segon plat, però no tens res de postres, que fas?? Doncs molt fàcil, un fantàstic Pastís de formatge.

Fàcil, ràpid i sobretot boníssim, aquí us deixo com fer-ho.

INGREDIENTS

1 terrina de formatge tipus Philadephia
3 ous
3 iogurts (o be 375 g si el compreu en envàs de Kg)
10 cullerades de sucre (rases)
3 cullerades rases de Maizena
Mantega per a engreixar el motlle



- Barregem tots els ingredients, o be al minipimer o si teniu a l'amassadora, la idea en aquest procés es afegir-hi aire per a que creixi.


- Engreixem el motllo, això es molt important si el voleu desemmotllar i servir en una safata i per fer els talls més macos i que no s'enganxin


- Fiquem al forn 180º uns 30 minuts, per saber quan esta fet cal mirar amb un escuradents si esta sec. Penseu que els pastissos de formatge creixen al forn i després baixen d'alçada, no us espanteu un cop fred, que baixarà segur.


- Finalment si feu servir motlles de silicona, tenint en compte que la massa es líquida, cal posar una safata a sota, pot semblar banal, però seria la primera vegada que cau tot a terra.... :((


Uns postres ràpids, senzills i bonissims. Tingueu en compte que si poseu mitja cullarada menys de Maizena, serà una mica més flonjo, però també menys estructurat. Ja que cadascú te el seu punt, experimenteu i ja em direu com us agrada més a vosaltres.

Fins aviat!!

2 comentaris:

  1. Probare la teva recepta a veure... jo el faig mes tipus americà (diuen)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em diràs que et sembla Cristina, la suavitat del pastís depen de les cullerades de Maizena que hi afegeixis, si el vols més tupid, pots afegir una cullerada extra, en cas de que el vulguis més lleuger li afegeixes una mica menys. Espero les teves impresions.

      Elimina