A qui no li ha quedat arros bullit? Ens emocionem fem arròs i després en sobra. Jo he fet dues receptes ideal per acabar amb tot l'arròs que et sobri sense tirar-ne ni un gra. En aquest post veureu l'arròs amb llet de coco i en el proper post un pa d'arros i herbes espectacular.
Però anem a pams, per l'Arros amb llet de coco ("Aprofitament version"):
Ingredients:
400 g d'arròs bullit (intenteu guardar-lo a la nevera filmat, aixi evitem que s'assequi massa)
1 llauna de llet de coco per cuinar (400 ml)
400 g de llet de vaca
200 g d'aigua (així netegeu la llauna de la llet de coco)
100 g de sucre moreno o de panela
100 g de sucre blanc (substituible per sucre moreno)
40 g de coco ratllat que quedava al rebost (totalment opcional)
1 branca de canyella
1) Posem a bullir tots els ingredients remenant que no s'enganxi l'arrós, amb aquestes quantitats en uns 15 minuts començara a estar espés, compte amb que no s'enganxi al fons, a partir de que comenci a espesar no deixeu de remenar o quedarà més arròs al fons de l'olla que al plat
2) Pasem l'arròs a una safata i el deixem refredar. Veureu que a mida que es refreda va quallant, per tant no deixeu reduir massa a la cocció o quedarà com una pedra.
3) Si voleu podeu decorar amb canyella en pols per sobre.
Espero que us agradi!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada