Avui he dedicat una estona a fer un bon dinar, sa, fàcil i realment molt bo. Espero que us agradin les receptes i us animeu a fer-les
Crema d'espàrrecs verds
Ingredients (2 persones)
* 1 Manat d' Espàrrecs verds
* 1/4 de ceba (millor si es tendra)
* Brou de Pollastre (en funció de la densitat que volguem)
* 200 ml de nata liquida (35%MG)
* Vi Blanc
* Mantega
* Sal
* Pebre
- Tallem 4 puntes dels espàrrecs per persona, les escaldem i reservem.
- Fiquem a una olla, mantega, un raig d'oli, la ceba talladeta fina i una mica de brou de pollastre (tot en fred).
- Tallem la resta dels esparrecs en troços de 2 cm i ho afegim a l'olla a foc fort.
- Un cop comença a bullir afegim la resta de brou (per una crema no massa espessa mig litre) i un got de vi blanc, un cop arranca el bull, baixem el foc i deixem coure minim mitja hora (depenent del gruix dels esparrecs).
- Un cop cuits els esparrecs els passem per la batidora i afegim la resta de la nata, podem afegir més brou si el volem més liquid.
- Passem pel xinès la crema.
- Presentem amb les puntes d'espàrrec sobre la crema
Pollastre amb shiitakes
Ingredients (2 persones)
* 1 Pit de pollastre gran
* 300g de shiitakes
* 1 ceba
* 1 tomaquet (o Tomaquet concentrat)
* 1 all
* 125 ml de vi blanc / xerès (al gust)
* Mantega
* Oli
* Orenga
* Sal
* Pebre
- Fregim el pit de pollastre tallat a trossos mitjans i reservem.
- A la mateixa paella mantega (amb la mica d'all del pollastre) i hi cuinem els shiitakes tallats a làmines, la ceba picada fina i l'all picat.
- Quan ja estigui bastant fet, afegir el vi i deixar que redueixi.
- Afegir el pollastre deixar que s'integri i hi afegim el tomàquet (en el meu cas concentrat, però funciona igual natural tallat petit) i l'orenga.
Espero que us agradin. Qualsevol comentari serà benvingut (i contestat ;))
Fins aviat,
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada