Segons la Wikipedia, la Tyropitakia es la versió d'una mossegada de la Tiropita, que es un tipus de farcell de formatges grec.
En Brian, un neozelandès establert a Barcelona des dels anys 80, company de feina durant anys i company de tasts de vins em va passar aquesta recepta ja fa uns anys i des de llavors no falta a les meves celebracions i àpats on vulgui quedar bé!
La recepta original es amb massa filo, però en la majoria de tendes d'alimentació asiàtiques podeu trobar Wonton, que és molt més senzill d'utilitzar, però si voleu ser 100% fidels a l'original animeu-vos a utilitzar masa filo.
Ingredients
2 ous100 g de formatge blau
100 g de Mozzarella
100 g d'Emmental
coriandre
Pasta Wonton o pasta filo
- Barregem tots els ingredients en una picadora fins a fer una pasta homogènia.
Farcim els Wonton i els tanquem en forma de caramel
Els fregim amb oli suau d'oliva o amb oli de gira-sol per a evitar que agafi un gust massa fort.
Proveu de fer-los i triomfareu, ràpids i saborosos.
Espero els vostes comentaris!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada