Ingredients:
1 Kg de xampinyons naturals
100 g Farina d'arròs
Mantega
Oli
Sal
Pebre Negre molt
2,5 litres de caldo (pollastre o verdura)
- Netegem be els xampinyons i els hi treiem el peu.
- Tallem a lamines els xampinyons, reservant-ne 4 per al final, els sofregim amb mantega i oli fins que estiguis cuits. Un cop cuits salpebrem.
- D'altre banda fem una espècie de beixamel, fonem mantega en un pot i quan ja esta líquida hi tirem la farina d'arròs i remenem amb unes barnilles fins que creixi
- Afegim els bolets i remenem be
- Tirem el caldo i ho deixem coure, uns 20-25 minuts.
- Passem el minipimer, deixant-lo tant fi o gruixut com ens agradi
- Tallem a dauets els xampinyons que queden, els passem per la paella, salpebrem i flamegem amb conyac o vi de cuina per donar un extra de sabor.
Ara que arriba l'hivern, una sopa ve molt de gust, aquesta sopa la podeu guardar en una bossa o tupper al congelador per si en feu de més.
Disfruteu-la!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada